Vicente Romero, Sandra Gómez Pimpollo i Vicente Ferrer els més aplaudits pel Club de Pesca Puçol

El Club de Pesca Puçol va celebrar la seua gala anual d'entrega de premis el passat 6 de desembre en el bar de la Cooperativa Copuzol, amb assistència dels membres del club junt amb l'alcaldessa Merche Sanchis, el regidor d'esports Julio Lucia i altres components de la corporació municipal. Entre els premiats, la campiona nacional Sandra Gómez Pimpollo i el campió mundial Vicente Romero.

Des de fa anys, un dissabte de desembre a la vesprada, el Club de Pesca Puçol reunix els seus socis i simpatitzants per a despedir la temporada, en una gala que compta habitualment amb la presència d'autoritats locals i un bon nombre de guardons.

Enguany, el reconeixement a un membre de la junta directiva pel seu treball i dedicació ha recaigut en Vicente Ferrer Soriano.

I en quan als resultats esportius, dos noms destaquen per damunt dels altres: la campiona d'Espanya en la categoria mar-costa de dames i component de la Selecció Espanyola en l'europeu celebrat a França, Sandra Gómez Pimpollo, i el soci del club que va formar part de la Selecció Espanyola que es va proclamar campiona del món també en la categoria mar-costa absoluta, Vicente Romero Hernández.

A més, va haver-hi premis la lligueta infantil organitzada pel club de cara a potenciar l'escola, que han sigut enguany per a Izan García Calas, campió de la lligueta infantil, Fran Cabello, subcampió, i Daniel Santos.

El club continua potenciant el bon ambient entre els seus socis… i ací estan els resultats per a demostrar que la fórmula funciona.

Informa: Manuel Murria | Fotos: Club de Pesca Puçol

fotos face

1121-premios-club-pesca-1

09 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres