Article del Partit Popular del mes de novembre: “L'esquerra només paraules… com sempre”

Este és l'article del Partit Popular de novembre, titulat L'esquerra només paraules… com sempre. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'esquerra de Puçol continua sense idees, com contagiada pels seus líders: en pla demagog i a l'aguait, sense idees, amb missatges ambigus, volent dir però sense atrevir-se del tot, volent fer veure però sense ensenyar, volent fer creure però sense aprofundir… i és que tenen por.

El nou patró del barco socialista és un bon exemple d'això: parla, diu, comenta, vaticina… però, al final no aposta per res. Covard i nul. No interpreta la política d'estat com a solidaritat amb un govern quan les coses no van bé. La seua aposta no és ajudar per a intentar solucionar les coses amb un front comú fort, no; la seua aposta és deixar que tot rebente i criticar la gestió del Partit Popular, encara que la imatge del nostre país quede danyada i deteriorada a nivell mundial.

I el mateix ocorre en el nostre poble. L'esquerra puçolenca no admet que s'hagen fet un infinitat d'actuacions, l'esquerra opositora en el nostre municipi és només un “estar ací”, no diuen res, no aplaudixen res i, molt menys, no proposen res.

Demagògia i ambigüitat contínues omplin les hores de les sessions plenàries i dels seus quefers d'oposició, sense a penes aportar res. Conclouen sempre amb frases pesades i repetitives que no porten a cap lloc.

I en la nostra línia de treball, els populars hem pres i prendrem moltes més mesures tendents a millorar la seguretat i el benestar dels nostres veïns, i no és fàcil: més instal·lacions semafòriques de regulació del trànsit, es va a continuar repintant la senyalització horitzontal.

S'ha incrementat la presència policial que ha significat que el passat any s'haja produït un descens important en robatoris i delinqüència.

Se'n va a actuar en la rehabilitació de noves places i, el més important, s'estan amortitzant crèdits, abaixant el deute, complint amb els requisits que ens marquen i abaixant els impostos. I tot això, prestant tots els servicis municipals.

Açò és gestió, no paraules. El Partit Popular de Puçol continua treballant amb pas ferm, en clar contrast amb l'oposició, que contínua la seua tasca en el nostre ajuntament en la crítica als governs regional i nacional, obviant la nostra la realitat.

PSOE, Bloc i Iniciativa, nul·la oposició, només paraules.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

09 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres