Article de Pavalur-CCD del mes de novembre: “Pavalur garantix l'estabilitat del Govern de Puçol en una legislatura difícil”

Este és l'article de Pavalur-CCD de novembre, titulat Pavalur garantix l'estabilitat del Govern de Puçol en una legislatura difícil. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Com ja hem posat de manifest en reiterades ocasions, l'únic programa de PAVALUR es resumix a aconseguir la igualtat de tracte enfront de l'Ajuntament, entre els veïns que viuen en el nucli urbà i els que vivim en les urbanitzacions.

Amb este objectiu ens vam presentar a les eleccions i els votants ens van concedir un regidor, José María Babé, que ens va permetre arribar a un acord de Govern amb el Partit Popular que està permetent, en estos moments difícils, un Govern estable per a Puçol, amb el que el PP està portant acabe el Programa Electoral presentat en les passades eleccions municipals i amb el que va obtindre el suport d'una àmplia majoria dels  veïns de Puçol.

PAVALUR està aconseguint en esta legislatura, que els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions, que fins ara s'havien sentit considerats ciutadans de segona, hagen vist complides les seues històriques reivindicacions que per estricta justícia distributiva els corresponien.

Entrem en l'últim any de la legislatura en què esperem resoldre els assumptes pendents, entre altres: l'asfaltat de l'entrada principal de la urbanització, continuar la construcció de camins de vianants i millorar la il·luminació.

Una opinió de Pavalur – CCD

08 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres