Per 15 euros, 80 escolars de Puçol tornen a classe per Nadal… mentres els seus pares continuen treballant: si vols ser un d'ells, pren nota, la inscripció es realitza el 9 i 10 de desembre

Durant els matins del 23 al 31 de desembre, 80 escolars de Puçol nascuts entre 2003 i 2010 no tenen vacacions, tornen al col·legi Jaume I per a celebrar unes classes molt especials: l'Escola de Nadal. Un projecte de la Regidoria de la Dona per a compaginar la vida laboral i familiar en aquelles famílies que els pares treballen durant les vacacions escolars.

Auca és enguany l'empresa encarregada d'organitzar l'Escola de Nadal, una iniciativa municipal en la qual, per 15 euros, els xiquets i xiquetes nascuts entre 2003 i 2010 estaran atesos en les dependències del col·legi públic Jaume I, de 9 a 13 hores, mentres els seus pares continuen treballant.

Tornen al col·le els dies 23, 24, 26, 29, 30 i 31 de desembre, però no a eixes classes a vegades avorrides ni, per descomptat, s'emporten deures a casa. L'Escola de Nadal oferix una àmplia programació de jocs nadalencs, teatre, contes, nadales, tallers i activitats perquè tant els alumnes d'infantil com els de primària passen els matins disfrutant mentres aprenen… i els seus papàs que continuen treballant.

Les inscripcions es realitzen els dies 9 i 10 de desembre, bé a qualsevol hora des de casa, a través de la pàgina web municipal (www.puçol.es), o de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll, les vesprades de 16.30 a 19.30 hores.

Conciliar la vida laboral i familiar és l'objectiu de les tres escoles municipals que posem en marxa durant les vacacions d'estiu, pasqua i nadal”, explica Eloísa Rosa Martínez, la regidora de la dona. “Així els pares estan tranquils i els fills aprofiten el nadal per a aprendre i divertir-se”.

Així dóna gust anar al col·le… encara que siga en vacacions.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

sede electronica 1

 

 

03 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres