ADIS, Associació de Discapacitats de Puçol, organitza el seu mercadet nadalenc solidari

Els socis d'ADIS porten diversos anys treballant en el seu propi mercadet solidari, perquè preparen durant diversos mesos objectes dissenyats per ells mateixos, al costat de donatius de tota classe, que utilitzen per a recaptar fons destinats a recolzar a l'associació. Enguany se celebra els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre en la seua seu, en el carrer Picaio número 39.

Venem xicotets detalls per a regalar, objectes de decoració, multitud de peces nadalenques i tot això dissenyat i confeccionat pels propis xavals de l'associació”, explica Vanessa Garrido, una de les coordinadores d'ADIS. “A més completem el mercadet amb objectes de segona mà, com a llibres i joguets, i comptem amb una visita especial: Pare Noel ve a la seu per a compartir una estona amb els xiquets que ens visiten cada vesprada”.

Una labor solidària en què els components de l'associació de discapacitats es bolca cada any i que en esta edició estarà oberta els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 20.30 hores. Una gran oportunitat per a ser solidaris.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

1101-mercadillo-adis-2013-1

 

02 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres