Mercat ambulant solidari per a ajudar als més necessitats, perquè la solidaritat no està en crisi

Del 5 al 8 de desembre, torna el Mercat ambulant Solidari de la Fundació Phi a la plaça del País Valencià de Puçol.Obert de 10 a 22 hores, per les seues 29 carpes desfilaran multitud d'actuacions musicals, botigues, tómboles i esdeveniments de qualsevol tipus, la recaptació íntegra de les quals anirà destinada a projectes solidaris a Puçol, Kenya i l'Índia.

Amb la mateixa il·lusió i energia que en les passades edicions, un nombrós grup de col·laboradors de la Fundació Phi organitza, per octau any consecutiu, el Mercat ambulant Solidari que té com a objectiu l'ajuda als segments de població més vulnerables, recaptant fons per al desenvolupament de programes tant a nivell local, com en països on la pobresa mostra la seua cara més dramàtica. Des de l'Ajuntament de Puçol a empreses de variada dimensió i abast, la societat civil es mostra receptiva any rere any a la seua crida i s'unix per a fer possibles xicotets miracles.

El mercat ambulant consta d'una carpa central de 200 metres quadrats al voltant de la qual un conjunt de 29 carpes proposa tot tipus d'activitats per a passar un estona excel·lent. Actuacions musicals gratuïtes diàriament, variades i electrizantes, perquè la solidaritat cal menejar-la.

Botigues i parades on adquirir tot tipus d'articles de primera i segona mà a preus molt econòmics. Estrena solidaritat. Hi haurà llibreria, jogueteria, botiga de roba i calçat, bijuteria i complements, productes ecològics, cosmètica, parament i un llarg etcètera.

Un espai dedicat als xiquets, amb la visita, el dissabte de Bob Esponja, tot tipus de tallers, castells unflables i molt més. Els xiquets seran grans protagonistes.

La tradicional tómbola repartix sort, sorpresos i somriures, per no parlar del Bingo solidari que manté a tots expectants.

I, com no podia ser de cap altra manera, el magnífic lloc de menjars i bar que oferix un magnífic menú a 8 € per a reposar forces.

Amb este conjunt d'activitats Fundació Phi té com a objectiu destinar íntegrament els fons recaptats a projectes en benefici dels més vulnerables i necessitats. Entre estos projectes podem destacar:

D'àmbit local:

Un projecte de suport a famílies desfavorides per a atendre a les seues necessitats més urgents, com el pagament de subministraments d'aigua, llum o gas, així com roba o mobiliari bàsic. També es proveïx formació professional, busca d'ocupació o suport en tràmits jurídic administratiu.

Col·laboració amb Organitzacions Humanitàries, com Médicos Sin Fronteras, Intermón Oxfam, Aldees Infantils, Justícia i Paz, Xarxa Sostenible i Creativa, Amnistia Internacional, CÁRITAS Inter parroquial de Puçol, CÁRITAS Diocesana, etc.

En Índia:

Childs Rights: Tres llars infantils en la població de Jaipur per a oferir als xiquets un present i un futur digne.

Seekers Trust: Col·laboració amb el Col·legi Benèfic “Bava Bhuman Shah Vidya Mandir” que proveïx educació a més de 400 xiquets, així com amb el Centre Mèdic Gratuït que atén pobletans de la zona de diverses patologies.

Bangla Desh:

Col·laboració amb CWCS, Centre d'Estudis per a Dones i Xiquets, que té com a objectiu la rehabilitació de víctimes supervivents del tràfic humà.

Kenya:

Mamella Jane's Project, un projecte que assistix i dóna educació a xiquetes i xiquets òrfens de la barriada marginal Sinaí, a Nairobi.

Fundació Fi està constituïda exclusivament per personal voluntari,  pel que els recursos que genera es destinen íntegrament a la consecució dels seus fins fundacionals, entre altres: “promoure la solidaritat i cooperació entre cultures i societats, amb l'objectiu de construir una realitat més justa, equitativa i humana”.

Per a més informació:

http://fundacionphi.org/actividades/actividad/entornosocial

Informa i fotos: Fundació Phi

1089-mercadillo-pasado-anyo-2

02 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres