Els jóvens “tripus” arrasen en Vinarós i ja preparen la Trobada de Natació de Puçol

La primera jornada autonòmica de Jocs Esportius, celebrada en Vinarós, es va saldar amb nombrosos podis del Tripuçol. Ja siga en la categoria aleví, infantil o cadet, ja siguen xics o xiques, els tripus estan pràcticament presents en tots els podis fins ara. Ens ho compten els seus protagonistes, amb fotos de Pepa Deogracia.

En categoria cadet masculí, Pablo Jiménez va revalidar la victòria aconseguida en el Circuit de Cheste quinze dies arrere, per davant d'Adrián Sáez. Andreu Puchades va aconseguir la 4a plaça després d'un disputat esprint i Jaime Brizuela va acabar en 13a posició.

Les xiques van copar l'eixida cadet. Sara Alemany va acabar 2a, per darrere de la triatleta de La Vall Yaiza Sáiz. María Rubio va entrar 3a, en el seu retorn a la competició. Un grup encapçalament per Lourdes Novella arribava agrupat a la T1 i remuntava en el sector ciclista. Lourdes va entrar 6a, Alba Martín 7a, Alicia García, 8a en el seu debut i Beatriz Barberá, 10a.

En infantils, podis per a Ainhoa Collado i Lidia Cubas, que es van disputar la 2a plaça en un estret esprint.

Entre els xics, Javier Llopis va barallar en el grup de cap per a aconseguir la 3a plaça, per darrere de Leopoldo Navarro i un intractable Christian Mes, de l'Elx. Jesús Jiménez va entrar 5t, demostrant que continua la seua progressió en la carrera a peu, el seu taló d'Aquiles. Álex Cebrián, en el seu segon duatlón, el 14é, pareix que li va agafant el punt a una disciplina nova per a ell. Caldrà estar atents a la seua roda, quan es dispute el duatló cros. José Miguel Zarzoso es va retirar per lesió.

L'arribada en aleví masculí va ser d'infart, amb 4 triatletes en 10 segons. Entre ells, Álex Collado va tornar a pujar al podi, esta vegada 3r.

Elles, per a no ser menys, també van obtindre una 3a plaça, per mediació de Lucía Chulvi. Marta Bayarri va entrar 4a. Les dos van causar molt bona sensació i les veurem davant en pròxims duatlons.

La pròxima cita, el V Trobada de Natació de Puçol, amb activitats per a tots i una fantàstica berenar, que com cada any ens oferixen les mares dels nostres triatletes.

Informa: Tripuçol | Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

1068--tripus-en-vinaros-4

01 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres