Comencen les jornades taurines amb El Soro en pla mestre dins i fora de la plaça

El dijous 27 de novembre han començat les XII Jornades Taurines Vila de Puçol en l'Espai Social La Barraca, amb la inauguració de l'exposició de les 43 fotos finalistes del desé Concurs de Foto Taurina i una tertúlia taurina amb Vicente Ruiz El Soro i Rafael de Foyos, que han vingut a presentar el cartell de la seua correguda de diumenge que ve, dia 30, a Foios, junt amb Vicente Barrera.

La inauguració de l'exposició ha sigut molt breu, ja que ha consistit en la projecciód'un vídeo amb les imatges seleccionades acompanyades d'una banda sonora original composta per Paco Costa (un jove músic de Catarroja) expressament per a usar-la com a sintonia del concurs al llarg de les pròximes edicions. El vídeo es projecta també el divendres 28 en l'entrega de premis en el restaurant Puçol.

Després de la inauguració a càrrec del regidor de festejos taurins Salvador Almenara, l'expert Alfonso Ávila ha conduït la tertúlia amb Rafael de Foios i Vicente Ruiz El Soro, celebrada en La Barraca.

Alfonso ha realitzat una documentada introducció als protagonistes de la correguda de diumenge que ve a les 12 del migdia a Foios... després Rafael de Foyos ha demostrat un tremp i un saber estar notables per a un torero que presa l'alternativa este cap de setmana… encara que experiència no li falta.

Però quan El Soro ha pres el micro (i això que estava afònic després de passar la setmana entrenant a Extremadura) ha quedat clar qui és el mestre... El millor comentari ho ha fet el públic, que ha coronat totes les seues intervencions amb sengles aplaudiments. Un autèntic espectacle dins i fora de l'arena.

La fi de festa del primer dia d'estes Jornades Taurines ha estat esguitat d'alegria, detalls per als invitats, un piscolabis i, sobretot, la tremenda amabilitat d'El Soro i Rafael de Foyos, que han firmat autògrafs i han posat amb tots aquells que s'han acostat a demanar-los una foto.

Un exemple perfecte del que és guanyar-se a l'audiència i una lliçó de professionalitat... insistim, dins i fora de l'arena.

Sort el diumenge, mestres.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face

1088-soro-y-rafael de foyos-6

01 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres