Álex Escrig subcampió de Súper Motard de 65 centímetres cúbics després de guanyar les dos últimes carreres a Albaida

El circuit de velocitat d'Albaida va acollir el 15 i 16 de novembre les promeses de la velocitat nacional a més dels pilots participants en les categories 80GP i Prototips Sèries, amb les categories Súper Motard de 65 cc i 85 cc, Pit Bike A i Pit Bike B. Álex Escrig, el jove de deu anys de Puçol, va córrer en SM65 i va guanyar les dos mànegues, per la qual cosa ha finalitzat subcampió de la categoria.

Després dels entrenaments i preparatius del dissabte, el diumenge 16 de novembre es va disputar l'última carrera del Motodés (Motociclisme Esportiu Espanyol) i del Campionat Territorial Valencià en el circuit d'Albaida. A primera hora del matí es van realitzar els lliures, on Álex Escrig va finalitzar en 1a posició de la seua categoria. Una hora més tard es van realitzar els cronometrats, on també va realitzar el millor crono de la seua categoria de 65 centímetres cúbics, SM65, i 3r de la general ja que corrien mesclats amb els pilots d'una categoria superior, la SM85.

A les 12:50 es disputava la primera mànega, on Álex va aconseguir el 4t lloc de la general i 1r de la seua categoria.

Hora i mitja més tard es va disputar la segona mànega; esta vegada Álex va acabar 3r de la general i 1r de la seua categoria, pujant al màxim alt del pódium en la seua categoria SM65.

Com esta era l'última carrera del campionat ens feia falta guanyar les dos mànegues per a acabar subcampions, ja que no vam poder disputar quatre mànegues per coincidir amb l'altre campionat”, explica Mario Escrig, pare i màxim responsable de la trajectòria Álex. “Hem acabat este campionat amb sis victòries, tres segons llocs, un abandono per avaria i quatre carreres que no vam poder disputar-les. El resultat ha sigut molt positiu ja que hem acabat subcampions”.

Informen: Mario Escrig i Sabín Fotos: Mario Escrig

fotos face

1074-alex-escrig-en-albaida-1

23 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres