Necessites un tall de cabell? El dimarts solidari, un bon dia per a canviar la teua imatge i ajudar als altres

El dimarts 25 de novembre pots aconseguir llavat, tall i assecat de cabell sense diners... a canvi de roba, menjar o joguets. “Som conscients de l'època en què vivim, i la falta de recursos que hi ha en algunes famílies, nosaltres el que volem és oferir un servici de tall de cabell a canvi de joguets, menjar o roba”, així resumixen els responsables d'Estilisme i Estètica Zen la seua proposta. Ja has provat el tall de cabell solidari?

S'acosten el nadal i les propostes solidàries es multipliquen en estes dates: mercats ambulants, sortejos, campanya del pot, donacions… a estes iniciatives s'unix ara una proposta distinta: el tall de pèl solidari.

Andrea Ponce Lanzuela, responsable d'Estilisme i Estètica Zen, explica com va sorgir la idea: “S'acosten dates nadalenques i tots sabem que és una època de família, de disfrutar dels els nostres i la il·lusió dels xiquets, per això se'ns va ocórrer organitzar este dia, perquè les famílies que no pogueren celebrar el Nadal amb un bo sopar almenys puguen entregar-li als seus fills joguets i roba d'abric”.

Per a això, oferixen el seu treball a canvi de joguets, menjar o roba, un material que entregaran a Càritas Interparroquial de Puçol perquè ho distribuïsca entre els usuaris del seu servici.

Andrea i els seus companys Javi Rausell i María José Fraga estan convençuts que la iniciativa calarà entre els veïns, per això no descarten repetir l'experiència més avant, en dates assenyalades, com la tornada al col·le, oferint en eixe cas material escolar… encara que el primer és el 25 de novembre, el seu particular Dimarts solidari… un bon dia per a canviar d'aspecte.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Estilisme i Estètica Zen


 
23 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres