Les muses i els nous músics de Puçol viuran el seu gran dia el 22 de novembre

Les Festes de Santa Cecília es tanquen dissabte que ve, 22 de novembre, amb dos actes oberts a tots els públics: a les 6 de la vesprada, arreplega de les muses i cercavila; i a les 7, en la sala d'actes de la Casa de Cultura, entrega d'instruments als nous músics i concert a càrrec de la banda del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol.

Durant el concert del 9 d'octubre es va realitzar la proclamació de les dos muses de la música d'enguany: Violeta d'Opazo i María Pilar Pérez, dos jóvens que porten tres anys en el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília i que durant un any seran les encarregades de representar al centre en els actes oficials, incloses les seues pròpies festes, que se celebren este mes de novembre.

Però la seua verdadera posada de llarg ha sigut el dissabte 15 de novembre, amb el cercavila acompanyant la imatge de Santa Cecília fins a l'església dels Sants Joans, per a celebrar la missa en honor a la patrona de la música.

I ja en plena setmana festiva, a més de l'entrega de premis als guanyadors dels distints tornejos i del sopar de gala, ambdós esdeveniments reservats als socis de Santa Cecília, dos actes per a compartir la música amb els veïns de Puçol: cercavila acompanyant a Violeta i María Pilar, les muses, i concert en la Casa de Cultura, un acte que també servix per a donar la benvinguda als nous músics del centre, el que es realitza entregant-los de forma simbòlica el seu instrument dins de la banda.

Per als nous, un concert inoblidable. Per a les muses, el seu dia més gran. La música a Puçol continua creixent amb un ritme sostingut.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

1006-misa-santa-cecilia-3

 

19 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres