Més de 600 esportistes d'escoles internacionals es donen cita en l'American School of València

American School of València (ASV) va celebrar el 10 de novembre una nova edició de la VIS Cup, un torneig esportiu per a alumnes d'escoles internacionals de la Comunitat Valenciana. La cita, celebrada en les instal·lacions de l'ASV a Puçol, va reunir a més de 600 xics i xiques de 7é a 12é grau (ensenyança secundària) que van participar en huit competicions simultànies de basquetbol i futbol.

La VIS Cup és un complement a l'ensenyança de l'esport en estos col·legis i pretén fomentar la competició, el treball en equip i l'esportivitat. “Bàsicament, intentem que els xics tinguen contacte amb la competició”, explica Andy Ojelade, Director Esportiud'American School of València. “Esta primera jornada del curs 2014-2015 ha sigut un repte important perquè mai havíem organitzat un torneig per a diversos esports amb tants alumnes al mateix temps”.

Al costat d'American School of València, han participat en la jornada els col·legis British School of Alzira, British School of València, British School of Vila Real, Cambridge House de Rocafort i Caxton College de Puçol.

De les huit categories en joc American School of València va ser el guanyador en Basquetbol Femení Júnior, Futbol Masculí Júnior, Futbol Femení Júnior i Futbol Femení Sènior.

Al llarg del curs 2014-2015 s'organitzaran altres jornades dedicades a esports com l'hoquei herba, el voleibol, l'atletisme i la natació.

Informa: Carles Minuesa |Foto: American School of València

fotos face

1046-vis-cup-en-asv-5

13 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres