Alumnes de Caxton College còmplices de la pau en la celebració del “Poppy Day”

En una cerimònia emotiva que va transcórrer davall la pluja, la poesia i la música del compositor americà Samuel Barber i el cantautor Bob Dylan, els alumnes de Caxton College van commemorar la fi de la Primera Guerra Mundial que va tindre lloc l'11 de novembre fa 96 anys.

Acompanyats del Cònsol Honorari Britànic, Martin Hi ha, i per membres de la British Legion, els alumnes de Primària i Secundària van plantar en els jardins del col·legi roselles de feltre com a símbol de la fi de la contesa i la necessitat sembrar la pau en els nostres dies. Així mateix van guardar un minut de silenci en record a les víctimes.

En un dels discursos dirigits al públic present, la representant dels alumnes de Secundària va proposar que “Com a jóvens hauríem de dedicar les nostres vides a erigir la pau i no la guerra, a amar i no odiar, a la tolerància, a l'acceptació i a la celebració de la diversitat”.

Este missatge solidari i d'esperança subjecte a la veu dels xiquets, l'any que rememorem el centenari de l'inici de la Gran Guerra (1914), té un valor extraordinari i ens servix de referent a tota la societat.

El foment de l'educació en valors humans des de centres docents compromesos com Caxton College, permet sumar-se a la recomanació d'UNESCO que, des de la seua delegació a València, afirma que “ja que les guerres naixen en la ment dels hòmens és en la ment dels hòmens on hem de sembrar la llavor de la pau”.

Informa: Almudena Sanz | Fotos: Caxton College

1044-poppy-day-3

11 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres