Puçol disposa dels sistemes més avançats de gestió eficient dels recursos hídrics

Dimecres passat, 5 de novembre, l'alcaldessa Merche Sanchis i el regidor d'aigües potables, Salvador Ávila, van visitar les instal·lacions del Grup Aguas de Valencia per a comprovar in situ el funcionament dels diferents servicis que presta la companyia després del recent contracte adjudicat a esta empresa, el passat 1 de gener.

Al llarg del matí, van visitar la planta potabilitzadora de La Presa (Manises), on el seu responsable, Javiér Macián, els va explicar el funcionament de la planta, ensenyant-los les diverses instal·lacions que garantixen l'aigua a València i la seua àrea metropolitana.

Posteriorment,van poder comprovar com Aguas de Valencia gestiona les seues necessitats logístiques, recorrent el seu magatzem central de Fuente del Jarro, a més de conéixer els innovadors procediments de treball desenvolupats per esta per a dividir i detectar anticipadament les fugues; o comprovar com des d'un centre de control es gestiona el telecomandament i el manteniment electromecànic de l'Horta.

El nou contracte, adjudicat després del pertinent concurs públic, permetrà a Aguas de Valenciagarantir a Puçol l'aigua i la gestió del clavegueram durant els pròxims 25 anys i atendre als actuals abonats (que sumen un total de 10.284), conforme a les necessitats de creixement de la localitat.

Al llarg d'este temps, en coordinació amb els equips tècnics de l'Ajuntament de Puçol, Aguas de Valencia té previst realitzar diverses obres d'inversió en les xarxes d'aigua i clavegueram definides en el contracte que milloraren la qualitat i el servici als abonats i veïns de Puçol. 

Informa i foto: Aguas de Valencia

10 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres