Èxit d'assistència a la Festa de Halloween de la Fundació ASV

La Fundació American School of València va celebrar el divendres 31 d'octubre una festa de Halloween oberta a la comunitat educativa de l'ASV i totes les famílies de Puçol i les poblacions pròximes que volgueren participar. L'esdeveniment es va celebrar en les instal·lacions del col·legi i va congregar a més de 900 persones entre assistents i voluntaris de l'organització.

Els fons obtinguts permetran recolzar les activitats de la Fundació ASV, tant el projecte d'ajuda a l'escola Kapita, a Zàmbia, com els programes MUN (Model United Nations) organitzats per l'ASV.

La principal atracció de la festa l'Haunted House (Casa Encantada) en la que els visitants travessaven un recorregut ambientat amb escenes de terror. Xiquets i majors van poder participar en altres activitats com a jocs, manualitats, un concurs de fanalets fets amb carabasses i van acabar la jornada amb el concurs de disfresses i un espectacle de màgia final.

Pares i mares, personal de l'ASV, membres del consell d'estudiants i molts altres alumnes, van col·laborar de forma voluntària en l'atenció de les parades de refrescos i menjar, les manualitats per a xiquets o l'organització de l'Haunted House.

També es va comptar amb el suport d'estudiants de la Universitat Politècnica de València, l'entitat cultural American Space València i diverses empreses que van aportar servicis o donacions a l'organització.

Informa i fotos: Carlos Minuesa

fotos face

1030-Halloween-asv-4

06 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres