L'escola de Tripuçol comença la temporada enlluernant en el Duatló de Cheste

Excel·lent! Així hem de qualificar l'inici de temporada de l'escola del Tripuçol en el Duatló celebrat en el Circuit de Cheste dissabte passat 1 de novembre. Grans resultats que els donaran ales per a continuar treballant en els entrenaments.

Va començar el matí amb la prova absoluta i els júniors donaven les primeres alegries.

Carlos Todo i Diego Naturil van finalitzar com a líder i 2n júnior i primer doblet del matí, que per poc no va ser triplet perquè Juan Cubas va finalitzar en 4a posició.

Antonio Cabrero també començava la temporada amb un podi, 2n en la categoria sub 23. Javier Saez tancava la participació tripu amb la posició 73a de la general.

Amb estos resultats vam aconseguir la 3a posició per equips.

Començaven les proves escolars i els xicotets començaven a demostrar que el dissabte anava ser un gran dia: Adrián Roa va finalitzar 5t'i Ismael Montalt 42é en la categoria benjamí.

En alevins, Lucía Chulvi va finalitzar 12a, Marta Rubio 25a, Nuria Puchades 27a i Alejandro Collado 2n, demostrant tots ells el gran futur del club.

Quan va arribar el torn dels infantils i cadets va començar l'espectacle taronja, ni més ni menys que 8 dels 12 caixons del podi van copar els nostres.

Les dos infantils femenines que teníem en lliça van aconseguir pujar al podi, Ainoa Collado en 2a posició i Lydia Bótes 3a, mentres que els xics van demostrar que són una gran generació de futur amb 6 representants: Javier Llopis 1r, Jesús Jiménez 4t, amb el millor parcial ciclista, Alejandro Gil 11é en el seu debut en competició, Álvaro Torres 15é, Josemi Zarzoso 19é i Omar Bolos 45é.

I quedava el plat fort.

Els xics cadets rebentaven la prova copant el podi: Pablo 1r, Adri Saez 2n i Andreu Puchades 3r, junt amb una gran actuació de Jaime Brizuela 14é.

Les xiques posaven la guinda en el pastís amb la victòria de Sara Alemany en el seu debut com tripu i bronze de Lourdes Novella, ambdós debutant també com a cadets. I per a certificar que és una altra de les grans generacions del club, també destacar l'actuació d'Ana Rubio, que va entrar 9a, i Maria Garcia 13a.

Els majors no es poden adormir, els jóvens ja han avisat que xafen molt fort...

#vamostripus @tripuzol

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Tripuçol i Pepa Deogracia

fotos facefotos face

1025-tripuzol-en-cheste-3

06 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres