Obres per a aconseguir tres places que milloren la qualitat de vida dels veïns

Un total de 44.000 euros ha destinat la Diputació de València a tres nous projectes de Puçol inclosos en els PPOS (Plans Provincials d'Obres i Servicis) que s'estan realitzant a l'octubre: la creació de places d'aparcament en la plaça Manuel Broseta, la reparació de les grades en la plaça Europa i, finalment, la restauració de l'estàtua i la plaça José Claramunt, situades en l'entrada del camp municipal de futbol.

Les obres en la plaça Manuel Broseta ja han començat i tenen un doble objectiu: d'una banda, s'està habilitant un accés per a vehicles d'emergències a dos places adjacents (concretament María Zambrano i Miguel Cervantes) que mai han comptat amb esta via per a ambulàncies, policia o bombers; d'altra banda, es va a respectar la zona de terra de la plaça i, paral·lelament, es van a crear 33 places d'aparcament en una de les dos àmplies voreres situades al nivell de la calçada.

El segon projecte escomés per l'Ajuntament de Puçol ha sigut la reparació de la bancada de la plaça Europa i l'adequació de les jardineres i bancs que la rodegen. Les tasques amb la grada han finalitzat a l'octubre, i al novembre serà la brigada l'encarregada de millorar la jardineria.

Una vegada conclosa l'actuació, l'objectiu és que esta plaça aculla activitats i espectacles per a donar-li una nova vida.

En els últims anys, la font situada enfront de l'entrada al camp municipal José Claramunt es trobava molt deteriorada i suposava un perill per a alguns actes públics (sopars, fins de temporada), a més l'estàtua del futbolista més important de la història de Puçol estava deteriorada, per això des de l'ajuntament s'ha plantejat la neteja i reparació de l'estàtua, alhora que s'ha omplit la font i s'ha cobert amb gespa artificial i els escuts de la UD Puçol i l'Ajuntament de Puçol.

Són tres actuacions que ens permeten millorar la qualitat de vida del nostre poble, tant en el tema d'aparcaments, com en la millora dels espais públics i la posada al punt del mobiliari urbà”, apunta Chimo Galcerá, regidor d'urbanisme. “Actuacions que s'unixen a altres que també s'estan duent a terme en estos moments, amb el mateix objectiu, com la millora del pas subterrani de l'avinguda València o l'asfaltat i il·luminació de l'accés a l'estació de Renfe pel carrer Felipe Sebastiá”.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos facefotos facefotos face1005-balance-obras-4

 

 

29 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres