Aparcar a un costat i a l'altre en el carrer Vicente Valero i a disfrutar de la nova avinguda València

Un dels grans problemes del carrer Vicente Valero era la falta de visibilitat quan els cotxes intentaven eixir a l'avinguda Font de Mora, per això des d'octubre és un carrer de sentit únic cap al pàrquing de l'antiga estació de Renfe. A més, es permet aparcar a un costat i a l'altre, amb la qual cosa es guanyen més places d'aparcament de què hi havia en l'antiga avinguda València.

Les obres cal valorar-les en el seu conjunt”, explica Chimo Galcerá, regidor d'urbanisme. “Junt amb les millores de l'avinguda València per a convertir-la en una zona més atractiva per a veïns i comerciants, hem habilitat l'accés a l'aparcament de l'antiga estació de Renfe a través d'un nou carrer, Vall d'Aiora, i, a més, hem reordenat el trànsit perquè el carrer Vicente Valero siga de sentit únic, el que permet aparcar a un costat i a l'altre. En definitiva, hi ha més places d'aparcament en Vicente Valero de les que hi havia en l'avinguda abans de la remodelació”.

Més aparcaments en Vicente Valero i també un accés més còmode al pàrquing de l'antiga estació de Renfe a través del nou carrer Vall d'Ayora, i tot això sense un cost econòmic afegit, ja que Vall d'Aiora formava part de les obres de reforma de l'avinguda València a càrrec de la Diputació de València, i els canvis en Vicente Valero suposen únicament col·locar les plaques de senyalització adequades, tasca que ha anat a càrrec de la brigada municipal.

I no oblidem el tema de la seguretat al circular, perquè a l'estar aparcats els cotxes en bateria en l'avinguda Font de Mora la visibilitat per a eixir des de Vicente Valero era mínima, calia ficar el cotxe en l'avinguda i açò ha provocat més d'un accident”, finalitza el regidor. “Amb el sentit únic del trànsit este problema ha desaparegut”.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

988-avenida valencia-1

29 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres