Després de la seua restauració, la plaça Europa serà un escenari per a espectacles i actuacions

Entorn de 10.000 euros, aportats per la Diputació de València, ha destinat l'Ajuntament de Puçol a la reparació de la bancada de la plaça Europa i l'adequació de les jardineres i bancs que la rodegen. Les tasques amb la grada han finalitzat a l'octubre, i al novembre serà la brigada l'encarregada de millorar la jardineria. Una vegada conclosa l'actuació, l'objectiu és que esta plaça aculla activitats i espectacles per a donar-li una nova vida.

Des de la seua creació a finals del segle passat, la plaça Europa mai ha acabat de envolar-se com a escenari per a activitats d'animació en el barri situat després del Centre de Salut. A penes els primers campionats de parxís celebrats en les festes (abans de traslladar-se a la plaça del País Valencià) van triar este escenari per a dur-se a terme.

Amb les noves actuacions impulsades per l'ajuntament, esta plaça aspira a convertir-se en un centre de dinamització de la zona.

Entre les novetats que es van a incloure al llarg de novembre s'inclou habilitar la zona sud com a accés sense barreres arquitectòniques i afegir uns escalons per a facilitar l'accés a la grada acabada de restaurar.

Per la seua banda, la brigada municipal d'obres i servicis treballarà a fons sobre les jardineres, en les que es plantaran arbres seguint el model ja utilitzat recentment en l'avinguda València.

A més, la brigada s'ocuparà de restaurar els bancs, que porten anys sense escatar ni pintar”, explica Chimo Galcerá, regidor d'urbanisme. “I una vegada tot a punt, volem traslladar algunes actuacions musicals, de teatre o d'animació per als més menuts a esta zona, que reunix unes característiques idònies perquè el públic gaudi a l'aire lliure”.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos facefotos face

985-obras-plaza-europa-1

 

 

27 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres