La festa de Halloween de gimnàstica rítmica comptarà amb una exhibició de Sofía Zanón, subcampiona d'Espanya

El Club de Gimnàstica Rítmica Puçol continua la seua labor de difusió d'este esport de moda en la població gràcies a la medalla de plata aconseguida per Sofía Zanón en l'últim Campionat d'Espanya a Granada. La seua pròxima cita, el 31 de octubre en el Palau d'esports, per a celebrar d'una forma molt especial Halloween, amb disfresses i berenar, però també amb gimnàstica i l'actuació de la subcampiona d'Espanya.

El divendres 31 d'octubre, a les 17.30 hores, el Palau d'esports s'ompli de disfresses per a una molt particular festa de Halloween a la que estan invitades no sols les alumnes de l'escola i el club de gimnàstica, sinó també tots els amics i veïns que desitgen participar.

Els requisits són senzills: cada un ha d'anar més o menys disfressat, però no ha d'oblidar que en esta festa hi haurà un calfament amb el grup de competició de gimnàstica (ull a la disfressa que elegixes), un berenar, jocs i, com a colofó, l'actuació de Sofía Zanón.

A més, hi hi haurà premi a la millor disfressa de la vesprada. Tot gratis, naturalment. Això sí, s'exigix puntualitat… no és qüestió que es faça de nit a les xiques en el pavelló, precisament en una data així.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Mapi Sangil | Club de Gimnàstica Rítmica Puçol

980-sofia-zanon-2

23 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres