La Fundació American School of València organitza una festa solidària de Halloween

La Fundació American School of València organitza divendres que ve 31 d'octubre una Festa de Halloween dirigida a recaptar fons per a recolzar les seues activitats durant el curs acadèmic 2014-2015. L'esdeveniment tindrà lloc en les instal·lacions del centre de 18 a 21 hores.

La vetlada, de caràcter familiar, inclourà una casa encantada, jocs d'habilitat i un concurs de disfresses obertes a tots els assistents. Membres de la comunitat escolar atendran de forma voluntària parades de venda de refrescos i dolços.

Les entrades per a la festa podran comprar-se directament en el col·legi el divendres 31 a la vesprada. El preu d'admissió és de 5 euros per persona.

La Fundació American School of València, presentada en societat el passat mes de març, té com a objectiu crear oportunitats a través dels idiomes, l'educació i el servici a la comunitat.

Els seus distints programes incidixen en la importància de l'educació multicultural i l'aprenentatge continu al mateix temps que promou entre la comunitat escolar la implicació en la societat que el rodeja.

Informa: Carles Minuesa | Disseny cartell: American School of València

23 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres