Article del PSOE del mes de setembre: “Enfront de paraules melodioses i ressonants, realitats humiliants i castrantes”

Este és l'article del PSOE de setembre, titulat Enfront de paraules melodioses i ressonants, realitats humiliants i castrantes. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Després de les festes s'imposa el balanç i la reflexió. Si bé el poble de Puçol sempre s'ha caracteritzat per la seua alta participació en tots els actes i per l'ambient d'harmonia, cabria preguntar-se si els polítics que governeu a Puçol han aconseguit estar a l'altura dels seus conciutadans. Pensem que determinades decisions que s'han pres no han sigut plantejades precisament per al gaudi de tots. Parlem de dos moments que tradicionalment aglutinen a un nombre més gran d'assistents: la nit de les paelles i el sopar solidària.

La ubicació de l'escenari i l'espai de ball destinat a este efecte la nit de les paelles ha sigut molt criticat no sols pels veïns, que en la seua major part no van poder veure l'actuació de l'orquestra a l'estar situada en un extrem, pràcticament arraconada i fora del camp de visió, sinó també pels responsables de seguretat que van considerar com altament perillós el situar-lo junt amb una séquia i els camps adjacents, amb el corresponent risc per a tan elevat nombre de persones que allí es van concentrar. Afortunadament no ha calgut lamentar danys personals, però no obstant li suggerim al govern municipal del PP que prenguen nota davant de tal disbarat.

Però l'acte més polèmic d'estes festes ha sigut sens dubte el sopar solidària que va comptar amb un inesperat invitat de “honor”, ni més ni menys que el Molt Honorable President de la Generalitat i tota una cohort de consellers i subsecretaris.Si el Sr. Fabra haguera acudit a títol personal, col·laborant solidàriament amb la causa, tot haguera quedat en una mera anècdota (no és infreqüent invitar a altes personalitats sense que estos es convertisquen necessàriament en el centre d'atenció). El significatiu i al mateix temps lamentable de la situació va ser que el Partit Popular va convertir l'acte solidari en un acte polític.

En bona lògica, quan un col·lectiu de persones acudix a un acte polític ho fa de manera voluntària; en este cas, l'equip de govern del PP de Puçol va obligar al poble a escoltar el discurs partidista d'una personalitat que en esta situació va ser l'exponent de la més absoluta incoherència: com s'atrevix el Sr.Fabra a parlar de solidaritat, o a predicar les bondats de la caritat humana quan les seues polítiques demostren just el contrari? Com pot apel·lar a l'ajuda entre els ciutadans quan el seu govern s'ha carregat la llei de dependència, les ajudes als discapacitats, quan és el responsable dels retalls en sanitat, educació i servicis socials?

El Sr. Fabra, no obstant, es va sentir incòmode sobre l'escenari de les festes de Puçol, va accelerar el seu discurs per a acabar com més prompte millor amb aücs, xiulits i algun crit de desqualificació que va resultar patent a pesar dels acalorats aplaudiments de les seues files.

Les festes són del poble i per al poble i no podem consentir que el partit de torn  utilitze al poble com antany utilitzaven els nobles als seus súbdits en un afany d'adoctrinar, doblegar i captar per als seus interessos. 

Afortunadament, la intel·ligència del nostre poble no s'ha vist minvada per molt que el PP ho haja intentat. La gent sap qui enganya a qui i no es deixa enlluernar per falsos discursos interessats que poc tenen de solidaris encara que es contextualitzen precisament en un sopar solidària.

 ESTA ÉS LA DEMOSTRACIÓ DEL MÉS ABSOLUT CINISME QUE CARACTERITZA AL PARTIT POPULAR  !!!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

000-logo psoe

22 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres