Article de Pavalur-CCD del mes de setembre: “La contaminació lumínica”

Este és l'article de Pavalur-CCD de setembre, titulat La contaminació lumínica. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una de les reivindicacions seculars de les urbanitzacions és el canvi de fanals per a evitar la contaminació lumínica i la substitució de làmpares per altres d'energia eficient. Forma part a més dels acords aconseguits en el Pacte de Govern PP-PAVALUR.

A l'abril va iniciar una experiència pilot l'empresa Inesocompany, actuant sobre 20 fanals de l'enllumenat publique del carrer Marina Alta, per a demostrar que amb la instal·lació d'estos equips d'última generació i lluminàries de LED es pot estalviar costos energètics i de manteniment, reduir la contaminació lumínica  així com les emissions de CO2 que provoquen les làmpares de sodi.

PAVALUR continuarà insistint perquè, amb les dades obtingudes d'esta experiència pilot, s'inicie un programa d'implantació en tot el municipi.

Una opinió de Pavalur-CCD

000-logo pavalur ccd

22 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres