Voluntaris i ecologistes revisen les caixes-niu per a pardals insectívors del Paratge Natural Municipal La Costera, el dissabte 25 d'octubre al matí

Després de detectar la plaga que patixen els pins del paratge natural el passat 27 de setembre, dissabte que ve 25 d'octubre, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord continua la temporada de voluntariats en La Costera amb una activitat per a tota la família: la revisió de les caixes niu per a pardals insectívors que els ecologistes van col·locar en 2011 en este paratge natural municipal de la Serra Calderona.

Com en anys anteriors, a més de revisar les caixes-niu, els voluntaris col·locaran nous refugis per a aus en esta muntanya, que està davall la custòdia del territori d'AE-Agró.

Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, té com a objectiu facilitar la nidificació de Paruscaeruleus i Parus major en La Costanera, però també de Parusater i Parus cristatus), per a incrementar així la biodiversitat d'este paratge natural i controlar possibles plagues d'insectes, com per exemple la de la processionària (Thaumetopoeapityocampa). 

A més de col·laborar en la conservació de la fauna i flora del paratge natural municipal de Puçol, els participants en este voluntariat podran disfrutar de les dos exposicions del nostre company i fotògraf Rafa Terrós que s'exhibixen actualment en l'Aula Natura de La Costera: Els Aus de La Costera i Els Artròpodes de La Costera.

El punt de trobada per als voluntaris serà l'oficina de Correus de Puçol (Avingudes Corts valencianes, 1) a les 10 hores, on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera. Per a més informació podeu telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

T'esperem!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo |Disseny cartell: Sento Pascual 

21 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres