Dia sense bolis en Caxton College: Ment oberta, ment preparada

Els alumnes de Caxton College celebren el 17 d'octubre el seu dia sense bolígrafs (Pens Away Day), per a potenciar i desenvolupar la capacitat d'escolta i oratòria. Una iniciativa innovadora en què participen alumnes des de 6t de primària fins a 2n de E.S.O.

S'impartix el temari programat per a eixe dia, però no s'utilitza l'escriptura en l'aula. Els professors preparen les classes a través de debats, presentacions experiments i vídeos. Els estudiants així són capaços de demostrar les seues destreses per a comunicar-se oralment i al mateix temps desenvolupen l'habilitat d'escolta.

Llegir i interpretar un poema en l'escenari del teatre participant tots els alumnes de la classe, realitzar un experiment bajo les instruccions orals d'un company i practicar càlcul mental com a forma de desenvolupament del sentit numèric, són algunes de les activitats que han realitzat en este dia sense bolígrafs.

És fonamental treballar estes habilitats, ja que s'aconseguix que els alumnes milloren la confiança en si mateixos i els ajudarà a aconseguir èxit en el seu futur personal i professional. Comunicar és un procés de creixement personal, és un art, cada vegada més valorat en la nostra societat.

Informa i fotos: Departament Comunicació Caxton College

960-dia-sin-bolis-caxton-3

21 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres