El Camí Solidari arriba a Puçol: 1.704 quilòmetres a peu per a lluitar per les malalties rares

Al migdia del divendres 17 d'octubre, El Camí Solidari per les malalties rares d'Imelsa va arribar a Puçol. Es tracta d'un repte esportiu en què Víctor Cerdá i Raúl Zurriaga realitzen un recorregut per la província de València, pujant els pics més importants, amb un recorregut total de 1.704 quilòmetres, 31 cimes i 45.000 metres de desnivell acumulat positiu.

El passat any, Víctor Cerdá va recórrer la província de València, passant pels 266 poblacions, el queli va suposar el Premi Anual a la Solidaritat de la FEDER (Federació Espanyola de Malalties Rares).

Enguany el camí ha crescut: des del 18 de setembre, Víctor recorre la Comunitat Valenciana i ho fa en companyia d'un altre brigadista, Raúl Zurriaga, passant per 31 ports de muntanya, 1.704 quilòmetres i 45.000 metres positius de desnivell, o, la qual cosa és el mateix, el seu esforç equival a pujar 5 vegades l'Everest.

L'etapa del divendres és la penúltima del desafiament i no és de les dures. Eixida des de Torres Torres, passant per Faura, Sagunt i final d'etapa a Puçol. Com en altres etapes, alguns corredors s'han sumat al desafiament, en esta ocasió dos atletes de Barcelona amb discapacitat visual

En les portes de l'ajuntament han sigut rebuts per les autoritats municipals i durant la vesprada han muntat la caravana solidària en el Poliesportiu Municipal, per a vendre productes esportius: camisetes, calcetins… a un preu de 5 euros, la recaptació del qual va destinada a projectes de la Federació Espanyola de Malalties Rares.

Després de pernoctar en el poliesportiu, durant el matí del dissabte 18 van eixir des de Puçol en direcció a València per a finalitzar el repte en les portes de la Diputació de València.

Si vols més informació sobre el repte, visita www.imelsa.es

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

954-camino-solidario-imelsa-4

21 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres