Las Carmelitas Descalzas de Puçol celebren el V Centenari del naixement de Santa Teresa

El 15 d'octubre d'enguany ha començat el V Centenari del naixement de Santa Teresa (1515-2015). Es tracta d'un esdeveniment que afecta no sols a Espanya, sinó que té un caràcter universal, donada la importància d'esta dona i la seua àmplia repercussió en el món religiós i cultural.

El monestir de Puçol és un dels molts que conformen esta estesa Orde, composta per 10.000 monges, prop de 4.000 frares i 50.000 carmelites seglars.

Este dimecres 15, a les 19.30 hores, va tindre lloc l'Eucaristia d'inici del V Centenari.Va estar presidida pel Pare José Carlos Gimeno, carmelita descalzo. Van concelebrar el Vicari Episcopal D. Víctor Camilo Bardisa, els rectors del poble i altres sacerdots vinculats a la comunitat.

Amb motiu del V Centenari, l'Església del Monestir de les Carmelitas Descalzas ha sigut anomenada pel Sr. Arquebisbe, temple jubilar, junt amb altres set temples de la diòcesi.

Al llarg d'enguany, s'organitzaran distintes activitats que ens aniran comunicant perquè, els que ho desitgen, puguen sumar-se.

Informa: María José Pérez González | Fotos: Carmelitas Descalzas de Puçol

951-carmelitas-centenario-santa-teresa-2

17 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres