Col•lecta contra el càncer: el dissabte 25 d'octubre, la teua xicoteta ajuda no té preu

És una imatge ancorada en la memòria col·lectiva: escolars amb vidrioles que recorren els carrers del poble demanant un donatiu als veïns i, a canvi, et regalen un adhesiu i inclús una bandereta, si el teu donatiu és prou generós. Una imatge que es repetirà el dissabte 25 d'octubre, de 9 a 14 hores, en els carrers de Puçol.

Una imatge tan recognoscible com eixes meses situades al llarg del matí en els punts estratègics de la població, amb urnes de metacrilato per als donatius, amb fullets per a informar els veïns i amb un grup de dones encabotades a convéncer-nos a tots els transeünts i conductors de la importància de col·laborar.

Perquè el càncer li pot tocar a qualsevol. I no sol avisar.

Per això lluitar contra el càncer no és tasca d'un dia, ni d'un grup de dones i xiquets. És un treball entre tots. I tots els dies de l'any.

Però caminem tan pendents del nostre dia a dia que quasi mai tenim temps de pensar en el nostre demà. I molt menys en el dels altres.

Per això, encara que només siga un dia a l'any, cal escoltar les paraules de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Cal llegir els fullets. Cal acostar-se a les urnes. O deixar que s'acosten els xiquets amb les seues vidrioles.

I quan ens allunyem d'ells, assegurar-nos que portem el nostre adhesiu… i si pot ser una bandereta, molt millor.

Perquè eixa xicoteta ajuda que donem un sol dia a l'any, per a molts no té preu.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

936-cuestacion-cancer-2

15 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres