A partir del 15 d'octubre, obert el termini d'inscripció per al curs d'educador de col•lectius amb necessitats especials dirigit a jóvens de la població

El dimecres 15 d'octubre, a les 9 del matí, s'obri el termini d'inscripció en el curs d'educador de col·lectius amb necessitats especials, organitzat per la Regidoria de Joventut en l'Espai Jove. Recorda que les inscripcions es realitzen a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Puçol: pots accedir a través de la seua adreça (http://sede.puçol.es) o des de la portada de la pàgina web municipal (www.puçol.es).

El dimarts 14 d'octubre començava el curs de monitor de medi ambient, també organitzat per la Regidoria de Joventut en l'Espai Jove, amb 35 places que van ser cobertes per jóvens de la població a penes 24 hores després d'haver-se obert el termini d'inscripció.

La dada demostra l'interés que desperten entre els veïns de Puçol estos cursos dirigits a jóvens que treballen amb altres jóvens”, assenyala José Mª Esteve, regidor de joventut. “No sols permeten obtindre una titulació en col·laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut, sinó a més fomentar altres inquietuds com la mediambientals o el treball amb persones amb necessitats especials”.

Este nou curs comptarà també amb 35 places disponibles per orde d'inscripció a través de la seu electrònica, s'impartirà els dimarts i dijous a la vesprada en l'Espai Jove i comptarà amb professorat de l'escola d'animació Auca.

Recorda: el termini s'obri el dimecres 15 a les 9 del matí. Si vols més informació o realitzar els tràmits, tens un enllaç directe a final d'esta notícia.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

sede electronica 1

15 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres