La ludoteca comença a tope en els coles

Fer amics, aprendre, experimentar, divertir-se, relaxar-se i tot un món d'atractives propostes esperen els xiquets de 2n d'infantil a 2n de primària este curs en la Ludoteca Municipal de Puçol, de dilluns a divendres a la vesprada. I perquè els seus pares no se senten desplaçats, per a ells també hi ha xarrades formatives. Encara no l'has provat? Vine un dia gratis a l'Espai Social Martínez Coll. Coneix-nos i tornaràs.

En el mes de maig, abans de posar fi al passat curs escolar, els responsables de la Ludoteca Municipal decidirem iniciar la temporada 2014-2015 amb una cridanera campanya publicitària, basada a acudir a la porta dels diferents col·legis de la població, coincidint amb l'hora d'eixida dels alumnes, per a captar la seua atenció i la dels seus papis.

Dit i fet. A l'octubre hem començat les activitats de la ludoteca eixint directament al carrer...

Les monitores s'han disfressat dels personatges que acompanyaran els xiquets en les diferents activitats programades per l'empresa Crea Natura al llarg d'este curs, i amb un equip de música, un manoll de globus i un gran somriure s'han disposat a guanyar-se la simpatia i confiança de pares i xiquets. En esta campanya s'oferix la possibilitat de portar al xiquet a la Ludoteca Municipal de forma totalment gratuïta un dia del mes d'octubre.

Però no és l'única novetat per a este curs…

Entre les novetats previstes per a enguany, tenim també el d'oferir xarrades a pares i mares. Mentres ells participen dels nostres consells, els seus fills poden disfrutar de les activitats oferides per la ludoteca. La primera d'elles està prevista per al dijous 23 d'octubre a partir de les 17.30 hores en l'Espai Social Martínez Coll, on es troba ubicada la Ludoteca Municipal.

En ella explicarem quin serà el funcionament i l'organització del servici de ludoteca, les normes de funcionament i la importància del seu compliment, així com la programació de les diferents activitats que oferim al llarg de tot el curs escolar. 

A més d'estes activitats, la ludoteca continua oferint a tots la possibilitat de disfrutar d'activitats tan divertides com la Festa d'Halloween, el Dia de l'arbre, una excursió a la muntanya per a menjar-nos la mona de Pasqua amb els amics o disfrutar del Dia del Llibre en una improvisada biblioteca al mig d'un parc de la població...

Pretenem que la Ludoteca Municipal siga un espai on fer amics i aprendre coses interessants, jugar i disfressar-nos, submergir-nos en una classe de relaxació o partir-nos de rialla en un teatre o un contacontes... sense oblidar les estones dedicades a les manualitats i al joc lliure i espontani.

Tot això de dilluns a divendres, de 17 a 19 19 hores… i només per 9 euros al mes.

Vine a provar-nos un dia gratis… segur que et quedes amb nosaltres.

Informa y fotos: Laura Romeu 

fotos face925-promocion-ludoteca-1

13 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres