Quatre escriptors de Puçol difonen la seua obra i firmen llibres durant el matí del 9 d'octubre

Mentres Llorenç el contacontes feia les delícies dels més xicotets en la seua cita anual del 9 d'octubre, a uns metres, en el passeig de la Constitució, quatre escriptors de Puçol han donat a conéixer la seua obra i han firmat exemplars dels seus llibres, un acte que se celebra per primera vegada coincidint amb el 9 d'octubre.

Carlos Angulo ha presentat la seua novel·la històrica Roma Nova; David Molins la seua obra infantil Les aventures de Sandre i la resta d'unicorns; Antonio Murgui el seu primer títol, Los libros mojados; mentres que Manel Alonso, amb un ampli currículum editorial a les seues esquenes, ha muntat un ampli estand amb multitud de llibres infantils, juvenils, obres en narrativa i poesia.

El seu punt de trobada amb lectors i veïns ha estat situat junt amb l'actuació de Llorenç Jiménez, el contacontes, el que ha permés que multitud de xiquets s'acostaren a conéixer-los en persona. No han firmat massa exemplars, però per a tots ells és important qualsevol iniciativa que permeta promocionar la literatura local i més en valencià.

Per a l'alcaldessa Merche Sanchis, “esta iniciativa és important i més el 9 d'octubre, perquè permet promocionar la literatura en valencià que es crea en el nostre poble. A més, estem pensant a estendre-la entorn del Dia del Llibre, potser en la Casa de Cultura, que és el moment en què presentem els llibres guanyadors dels premis Vila de Puçol i seria interessant promocionar d'alguna forma a tots els autors locals”.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

927-cuatro-escritores-1

10 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres