Ràdio Puçol arriba als 100 programes

Des del febrer, en que començàrem les emissions en proves, fins a abril, que vam iniciar les emissions en normalitat, va ser un canvi d’etapa en que el projecte es transformava en una realitat: Ràdio Puçol. Arriba octubre i aconseguim la xifra redona de 100 programes i tot gràcies a les persones que han estat dia a dia lluitant per la consolidació d’este mitjà de comunicació tant davant dels altaveus com al darrere.

Gent com la Penya Valencianista de Puçol que setmana rere setmana s’han ajuntat per parlar del que més els agrada i fer-ho públic a través de Passió Valencianista, narrant-nos tota l’actualitat del València CF són un exemple: i ells foren qui assoliren esta meravellosa xifra de 100 programes.

També han contribuït Manuel Uhuru (en la seua primera etapa en els Informatius i ara en Alaira), la gent de 4-4-2, A Peu de Carrer, Què Sona?, Pensem-Nos, Mundo Deportivo, Veo Veo, Espai Puçol, Divergentes o Com Estem?entre altres. Però la veritat és que sense aquells que ens han escoltat des d’un primer moment la ràdio no existiria.

D’esta manera volem agrair a tots aquells que heu fet i feu possible Ràdio Puçol: la veu de tots els puçolencs i puçolenques. I ja de pas animar-vos a participar en el projecte, ja que els ciutadans tenim molt a dir.

També felicitar a tots els puçolencs en motiu del dia dels valencians: el 9 d’octubre i animar-vos a la participació en els actes festius que se celebren en la nostra població.

Bon 9 d’Octubre, continuem fent Ràdio.

Informa: Ràdio Puçol | Fotos: Ràdio Puçol

926-radio-pucol-3

09 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres