Mox i Los Pataconas obrin les festes de l'Agrupació de Penyes amb el millor directe que pots veure a Puçol en el que queda d'any… i a més gratis

Pots passar, per descomptat, però t'oferim dos motius per què hauries d'acostar-te el 8 d'octubre a les 11 de la nit pel pàrquing de l'antiga estació de Renfe: 1) el directe de Mox és poderós, amb un Redolat que sap com entabanar el públic; 2) quan finalitze el grup local, encara pots disfrutar de Los Pataconas... que no són precisament uns teloners de tres al quart. Tot això a l'aire lliure, mentres prens una cervesa.

Fa ara un any, Mox presentava en l'Espai Jove el seu nou disc, Palifonies, després d'un temps sense editar res. Era d'alguna forma la tornada dels veterans, dels mestres, i ho van fer al gran, amb un doble concert durant la vesprada i la nit en què es van rodejar d'amics disposats a recolzar i a aprendre junt amb un dels grups emblemàtics de Puçol.

En aquell moment, la nostra especialista musical Victòria Sanchis el veia així: “I va arribar el torn deMox. L'energia acumulada va esclatar i estos grans artistes van saber transmetre-se-la al públic. De dalt baix, el nou disc va ressonar en els afores de Puçol amb una qualitat notable i un sentiment especial. Uns 200 oients ansiosos, van contestar a eixa crida botant, ballant i corejant les noves lletres”.

És la primera vegada que fem una cosa així i veure com la gent respon, cantant les teues cançons… és increïble, estem encantats”, comentaRedo, cantant de Mox. 

Passat un any amb actuacions en tot tipus d'escenaris i encara recent la seua actuació a l'agost en la platja, interrompuda per una pluja encabotada a retardar el seu retrobament amb el públic de Puçol, ara Mox (amb permís de la pluja) torna per a mostrar tot el que ha millorat el seu directe de Palifonies i també per a oferir nous temes.

Com sempre, amb un Redo que és un autèntic entabanador sobre l'escenari: sap manejar el tempo de cada espectacle perquè el públic no es moga, encara que estiga dret… excepte, això sí, per a corejar i ballar els seus temes més coneguts.

Pel mateix preu, a més, disfruta d'una sessió doble sonata: Los Pataconas tanquen la vetlada.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Mox

859-concierto-mox-2

08 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres