El 9 d'octubre, deixa parlar al teu cor

Del 8 al 13 d'octubre se celebra la Setmana Cultural entorn del 9 d'octubre, enguany davall l'eslògan Deixa parlar al teu cor. Teatre, firma de llibres d'escriptors locals, contacontes, albaes, tabal, dolçaina, danses, taller de doblatge i el discurs institucional formen una programació que enguany es distribuïx entre la Casa de Cultura, l'ajuntament i el Passeig de la Constitució.

Els alumnes de 1r d'ESO obrin enguany la programació d'actes entorn del 9 d'octubre, dia dels valencians, amb una sessió gratuïta en la Casa de Cultura, el dimecres 8: la Companyia Escenoart posa en escena On són els  llibres de Jaume I?

També els llibres són protagonistes per partida doble el dijous 9, en el Passeig de la Constitució: d'una banda, a les 11 del matí, autors locals com Manel Alonso o David García exposen els seus llibres, una bona ocasió per a xarrar amb els autors, comprar les seues últimes obres i inclús demanar que ens les dediquen.

Per un altre, Llorenç el contacontes estrena escenari i, també en el passeig, a les 12 hores oferix als xiquets una sessió de rialles, jocs, enginy i invitació a la lectura. Una cita obligada per als més xicotets en esta data.

Simultàniament, en la porta de l'ajuntament comença la actuació del Grup de Cant d'Estil de l'Horta, amb una breu introducció musical al discurs institucional de l'alcaldessa Merche Sanchis.

A continuació, cercavila conjunta de l'Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, junt al Grup de Cant d'Estil de l'Horta, l'Escola de Danses de Puçol i una sèrie de grups convidats, que actuaran successivament en la plaça enfront de l'ajuntament, el carrer Sant Joan, el Passeig de la Constitució i l'Avinguda València.

A la vesprada, concert del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, en la Casa de Cultura, amb un repertori compost íntegrament per temes d'autors valencians.

El divendres 10, a les 22.30 hores, Albena Teatre seguix fidel a la seua cita anual a la Casa de Cultura de Puçol: Carles Alberola i Toni Benavent presenten la seua última obra, M'esperaràs?, una comèdia àcida i tendra al mateix temps, amb Alberola, Rebeca Valls, Alfred Picó i Cristina García. Venda anticipada d'entrades els dies 7 i 8 d'octubre.

El cercle el tanquen novament els alumnes de l'Institut d'Educació Secundària, amb un taller de doblatge de pel·lícules al valencià, el dilluns 13 al matí.

Entorn del 9 d'octubre, canta, balla, llig, escolta, disfruta de la música, del teatre, de les danses, dels contes, dels llibres… faces el que faces, deixa parlar al teu cor… i viu en valencià.

Informa: Sabín | Disseny cartells: Sento Pascual

831-programacion-9-octubre

07 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres