El major èxit de la història de Tripuçol: ascens a primera divisió en la Lliga Nacional de Clubs

En el Campionat d'Espanya de Triatló per Clubs, celebrat a finals de setembre a Santander, Tripuçol ha aconseguit per segon any consecutiu l'ascens i la que és fins ara la gesta més important de la seua història: l'ascens a la Primera Divisió de la Lliga nacional de clubs. Ells mateixos ens conten la gesta.

Esta vegada va tocar viatjar a Santander a disputar la final d'este campionat que esta temporada, per primera vegada, es va desenrotllar en cinc cites i a l'última de la quals arribàvem amb els xics subcampions i les xiques en sexta posició.

Difícil era l'empresa de les xiques ja que, a més de començar la competició fora dels llocs d'ascens, fins a 6 integrants habituals de l'equip no van poder acudir per diversos motius. Però al final es va aconseguir completar un equip realment competitiu i les il·lusions estaven amb tots els luxes.

Les xiques van donar el millor de si i a l'acabar totes elles la carrera es van confirmar les magnífiques sensacions: subcampiones i amb això l'anhelat ascens!

Els xics ho tenien molt de cara per a aconseguir l'ascens ja que havien estat en totes les competicions de l'any en els llocs de cap, però a pesar d'açò no van deixar de lluitar i també van aconseguir finalitzar en la segona posició, aconseguint una vegada més la festa fóra completa.

Amb açò els components de Tripuçol firmaven la segona plaça de la general, darrere del totpoderós Fasttriatlon català, campió en ambdós sexes.

En 2015, Puçol serà de Primera divisió: #vamostripus @tripuzol.

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Tripuçol

fotos face

898-tripuzol-en-santander-3

02 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres