Santiago Grisolía durant la seua visita a Caxton College: “Continue somiant de tornar al laboratori”

Durant la seua visita el 30 de setembre al col·legi britànic de Puçol, la trajectòria i la passió científica de Santiago Grisolía van fascinar els alumnes de batxillerat de Caxton College. “Grisolía és incansable, pura vitalitat” és la definició que s'ha quedat gravada en la ment dels alumnes.

El prestigiós investigador científic valencià Santiago Grisolía ha visitat el col·legi britànic Caxton College el dimarts 30 de setembre. El deixeble de Severo Ochoa ha mostrat una gran proximitat i ha compartit amb els estudiants la seua dilatada trajectòria professional nacional i internacional.

El professor Grisolía i els alumnes van tindre un actiu col·loqui en què van tractar temes tan actuals com el virus de l'ebola, el genoma humà i els últims avanços en medicina i bioquímica.

El premi príncep d'Astúries és un home profundament entregat a la ciència i compromés amb l'educació i el futur dels jóvens. Durant la seua exposició va destacar la frase del seu mestre Severo Ochoa “si la ciència vos importa, dedicar-vos a ella perquè vos omplirà la vida”, animant així als alumnes a emprendre amb il·lusió les carreres científiques.

Amb este tipus d'actes el col·legi pretén acostar als seus alumnes a figures de màxima rellevància i projecció internacional, tot a fi de completar la seua formació i aportar actualitat en els temes docents.

Informa: Almudena Sanz | Fotos: Marcus Hofferer

914-grisolia-en-caxton-1

02 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres