Som necessaris els iaios en la societat actual? Si vols saber la resposta, t'esperem el 7 d'octubre, a les 5 de la vesprada, en el Sindicat Agrícola… encara que tu no sigues un iaio

La infermera Belén Liñán es pregunta a si mateixa i ens pregunta a tots pel paper de la tercera edat en la societat actual: iaios, pares, cuidadors de néts, alberg per a fills, treballadors fins als seixanta i molts, malalts incòmodes…? El dimarts 7 d'octubre, a les 5 de la vesprada, pots obtindre respostes gratuïtes en el Sindicat Agrícola.

L'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol continua amb el seu ampli programa tallers, cursos i xarrades formatives per a la tercera edat, en col·laboració amb la Diputació de València i la Junta d'usuaris del Club de Convivència de la tercera edat situat en l'Espai Social dels Majors.

Als cinc tallers anuals que entren en funcionament a principis d'octubre, s'han unit dos xarrades: una centrada en el paper dels iaios en l'educació dels néts i la de dimarts que ve 7 d'octubre, que s'ocupa de reflexionar en veu alta sobre la necessitat una generació que en estos moments exercix moltes funcions simultàniament, moltes d'elles sense haver-les reclamat, fruit de la situació de crisi en què vivim.

Belén Liñán intentarà aclarir alguns dubtes i, sobretot, ajudar els veïns de Puçol a contestar la pregunta clau: Són necessàries les persones de la tercera edat per a la societat actual? L'entrada és gratuïta… i no necessites tindre néts per a acudir, basta amb què tingues inquietuds.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

01 Octubre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres