Després de 30 anys, l'escola d'adults incorpora la xarxa Wi-Fi i els cursos d'anglés

 El divendres 19 de setembre es va inaugurar el curs de l'Escola Permanent d'Adults (EPA) que compta enguany amb dos novetats per a elevar la qualitat de l'ensenyança: els cursos d'anglés A1, només per a alumnes matriculats en altres assignatures, i la xarxa Wi-Fi en La Barraca. Després dels èxits del passat curs, ja hi ha 250 alumnes matriculats en multitud de matèries.

 Passe el que passe, no abandoneu el curs”. Així de contundent es mostrava Mari Paz González, directora de l'EPA, durant la inauguració. “Ja tenim 250 matriculats, però l'important no és començar, sinó que arribeu al final. Encara que canvie la vostra situació laboral o familiar, abans d'abandonar els estudis veniu a parlar amb nosaltres, perquè junts podem trobar una solució. Però mai abandoneu la formació”.

Una formació que oferix resultats mesurables cada fi de curs: alumnes que aconseguixen el seu graduat escolar, el seu accés a la universitat o qualsevol que siga el seu objectiu. Una formació que ajuda a millorar la vida, a ser més lliures. I una formació amb constants novetats i millores.

La gran novetat d'este curs, a nivell formatiu, són els cursos d'anglés, nivell A1, només per a alumnes que ja estiguen matriculats en qualsevol de les altres matèries: alfabetització, cultura general, graduat d'ESO, preparació per a accés a cicles superiors, preparació per a cicles mitjans, tots els nivells de valencià, accés a la universitat per a majors de 25 anys, castellà per a immigrants i valencià per a immigrants.

Però potser la novetat més atractiva per a alumnes i professors és que l'Espai Social La Barraca compte este curs són una xarxa Wi-Fi.

L'Ajuntament de Puçol dota de connexió Wi-Fi a l'Espai Social La Barraca i d'equipament informàtic (portàtil i projector) per al professorat amb la intenció de millorar l'accés dels alumnes a la informació, així com dotar al professorat de ferramentes que milloraran els mètodes d'ensenyança, podent accedir a tots els recursos formatius que es poden trobar en la xarxa”, explica Diego Bahílo, tècnic d'informàtica i responsable de la instal·lació.Esta connexió serà utilitzada tant pels professors, per a impartir les seues classes, com per a l'accés dels alumnes a tot tipus d'informació que hi ha en la xarxa, millorant la qualitat de l'ensenyança i l'aprenentatge dels alumnes”.

Anglés i les noves tecnologies van ser els temes estrela de l'acte d'inauguració del curs, que va comptar amb la presència de la regidor Eloísa Rosa Martínez, l'alcaldessa Merche Sanchis, el professorat al complet i els alumnes que, després de l'acte oficial, es van dirigir a classe, per a conéixer els seus professors i als seus nous companys.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

854-inauguracion-epa-1

29 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres