Subscriu-te gratuïtament a la web i rep setmanalment totes les novetats en el teu correu electrònic

Subscriu-te gratuïtament a la web i rep setmanalment totes les novetats en el teu correu electrònic

 

Acte de presentació de la página web.

Des de la passada setmana ja és possible subscriure's de forma gratuïta a l'enviament de novetats des del lloc web municipal (www.puçol.nu). Per a això només cal omplir un butlletí de subscripció que apareix en totes les pàgines i enviar-lo. De forma setmanal el subscriptor rep en el seu correu electrònic un mail amb els titulars de les notícies, així com la possibilitat d'enllaçar directament amb la notícia ampliada en la web.

Des de la seua posada en marxa, el 14 de febrer, la pàgina web municipal ha seguit treballant en millores. D'una banda, s'ha anat corregint i ampliant la informació de tipus general (història, costums, llistat de clubs, associacions, centres d'interés...).

Però, d'altra banda, s'han anat incorporant novetats que fan més fàcil i còmoda la navegació per la web. Exemples d'estes actuacions són la incorporació d'una guia de carrer detallada del terme municipal (inclosos el nucli urbà, el polígon industrial, la platja i les urbanitzacions), la possibilitat de descarregar-se els plans en format PDF, l'entrada en vigor de la versió en valencià amb totes les dades de la web bilingües, o la possibilitat de disposar de les normatives a què estan subjectes els veïns en els seus textos íntegres, sempre en format PDF.

Ara, després d'un mes realitzant proves i ajustos, ja està disponible una nova opció per a l'usuari; consistix en la possibilitat de rebre còmodament, en el compte de correu que ell elegisca, els titulars de les tres seccions que cada setmana es modifiquen: les notícies de la setmana (''Notícies''), l'agenda d'actes setmanal (''Esta setmana a Puçol'') i les ordenances, edictes o qualsevol altra normativa municipal (''Es fa saber'').

Per a subscriure's només és necessari omplir una fitxa en què ell camp ''e-mail'' és obligatori, però les altres dades de l'usuari no són necessàries i un pot optar per omplir-los o no. La seua utilitat és merament informativa, ja que permet a l'equip tècnic de la web realitzar càlculs d'usuaris de la població o de fora d'ella.

A més, en funció que se subscriguen des de la pàgina en valencià o en castellà, el llistat de novetats que es rep és en un o un altre idioma. En estos dos casos, l'internauta rep en el seu e-mail un missatge firmat per l'Ajuntament de Puçol (o Ajuntament de Puçol, si és en valencià) indicant quins són els nous titulars de la secció a què un s'ha subscrit.

Els dos avantatges principals d'este sistema és que d'una sola ullada l'usuari pot conéixer quines són les novetats de la setmana i, en cas d'estar interessat en una notícia en particular, pot fer doble clic sobre el propi titular, amb la qual cosa enllaçarà directament amb la notícia ampliada en la pàgina web.

Ara major comoditat i rapidesa per a estar al dia del que succeïx a Puçol... però les novetats no es detenen ací, perquè l'equip tècnic de Gongolabs ja està treballant en una nova ferramenta: un ''buscador'' que permetrà localitzar totes les notícies i novetats publicades només d'introduir una o diverses paraules relacionades amb el tema. Este buscador intern de la web serà la gran novetat per a este estiu. Seguirem informant.

Rep setmanalment les novetats en casa.

02 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres