Aula d'estudi: 35 hores a la setmana per a preparar els teus treballs i exàmens a consciència

A partir del dimecres 24 de setembre, l'aula d'Estudi torna a estar oberta en l'Espai Jove, de dilluns a divendres, de 15 a 22 hores. A més, pots sol·licitar una sala per a reunions i treballs en grup durant el mateix horari. Dos espais destinats a què pugues estudiar, només o en companyia, durant 35 hores a la setmana.

Era una demanda continuada dels estudiants de Puçol que es va fer realitat el 19 de maig, quan l'aula d'estudi situada en l'Espai Jove obria les seues portes i des dels primers dies acumulava un bon nombre de jóvens que tenien així un espai per a estudiar, amb connexió wi-fi, ordinadors de lliure ús i inclús una sala de reunions per a treballs en grup.

Tal com havíem anunciat, a finals de setembre, una vegada passades les festes patronals, tornem a obrir l'aula d'estudi”, explica el regidor de joventut, José Mª Esteve. “De moment mantenim l'horari de dilluns a divendres a les vesprades i nits, encara que quan tinguem contractada l'empresa que gestionarà el servici de la biblioteca municipal estudiarem altres horaris en funció de les peticions dels usuaris”.

D'esta manera, Puçol comptarà, a més de l'aula d'estudi, amb dos biblioteques: una en la Casa de Cultura, dirigida sobretot als més xicotets, i una altra en l'Espai Jove, més apropiada per a estudiants de batxillerat i universitaris.

Si busques un espai per a estudiar, lluny del mundanal soroll, ací tens un aula oberta.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

868-aula-de-estudio-2

22 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres