Una tercera edat sana i activa amb els tallers organitzats des de l'Àrea de Benestar Social

Podologia, fisioteràpia, entrenament de la memòria, ball i gimnàstica són els cinc tallers que enguany proposa l'Àrea de Benestar Social per als majors de Puçol: cinc activitats a què es poden inscriure els jubilats i pensionistes els dies 18 i 19 de setembre, de 10 a 13 hores, en l'Espai Social dels Majors.

Els serveis de fisioterapeuta i podologia s'han convertit amb el pas dels anys en dos activitats amb gran demanda”, explica Eloísa Rosa, la regidora de la tercera edat. “Però sens dubte els tallers de gimnàstica, entrenament de la memòria i, sobretot, balls en el Sindicat Agrícola són les estreles de la programació entre els nostres majors”.

Unes activitats que any rere any animen als jubilats i pensionistes de Puçol a moure's, a estar en forma, a no perdre el contacte amb el món en què viuen… i de tot això donen bona mostra a final de curs, quan organitzen el seu propi festival per a mostrar els resultats del seu esforç quotidià.

Si vols estar en forma, física i mentalment, recorda: les inscripcions estan obertes el 18 i 19 de setembre, de 10 a 13 hores, en Espai Social Majors, situat en la plaça del País Valencià. No esperes a l'últim moment, alguns d'ells tenen places limitades.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

18 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres