Si t'agraden els xiquets i la naturalesa, este és el teu curs: monitor mediambiental

Muntar i desenvolupar qualsevol classe d'eixides, jocs, visites i activitats en contacte amb la naturalesa, dirigides tant a xiquets com a jóvens, ara està al teu abast amb el curs de monitor mediambiental que organitza l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb l'IVAJ (Institut Valencià de Joventut). El termini d'inscripció està obert fins al 8 d'octubre.

L'Espai Jove comença la seua activitat després de l'estiu amb dos cursos formatius dirigits a monitors i educadors de col·lectius amb necessitats especials i educadors mediambientals.

El curs d'educador de col·lectius amb necessitats especials se celebra a partir del 18 de novembre i el termini d'inscripció s'obri el 15 d'octubre.

Però el de monitor mediambiental ja està ací: del 17 de setembre al 10 d'octubre està obert el termini d'inscripció, per a un curs que s'impartix del 14 d'octubre al 13 de novembre, de 17.30 a 20.30 hores.

En total són 30 hores dividides en 10 dies de classes, sempre els dimarts i dijous a la vesprada”, explica José Mª Esteve, regidor de joventut. “El preu del curs és 30 euros i, segons el nivell de cada alumne, permet obtindre tant el certificat de l'escola que l'impartix com la titulació oficial de monitor mediambiental”.

Per a obtindre el certificat de l'escola d'animació Abast només cal finalitzar el curs, però per a obtindre la titulació oficial de l'IVAJ és necessari que l'alumne tinga prèviament la titulació de monitor de temps lliure o una experiència demostrable com a monitor.

Si t'agrada el treball en plena naturalesa, en companyia de xics i jóvens, ací tens una oportunitat de futur: la inscripció es realitza a través de la Seu Electrònica el link de la qual pots trobar en la pàgina web municipal (www.puçol.es).  No ho deixes per a l'últim dia, les places són limitades.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual 

sede electronica 1

16 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres