La EPA amplia la matrícula fins al divendres 19 i inclou dos novetats: xarxa wifi i anglés

Donada la gran acceptació que està tenint el nou curs, la EPA (Escola Permanent d'Adults) amplia el termini d'inscripció fins al divendres 19 de setembre, que s'inaugura oficialment un curs que compta amb dos novetats per a elevar la qualitat de l'ensenyança: els cursos d'anglés A1 només per a alumnes matriculats en altres assignatures i la xarxa wifi en La Barraca.

El divendres 19, a les 19 hores, s'inaugura el curs 2014-2015 de la EPA en l'Espai Social La Barraca. Un curs en què s'espera superen els 320 alumnes de l'edició passada, la qual cosa ha obligat a augmentar el termini d'inscripció (inicialment previst del 9 al 16 de setembre) fins al mateix dia de la inauguració.

No és l'única ampliació que s'ha fet este curs, ja que a nivell formatiu s'inclouen els cursos d'anglés, nivell A1, només per a alumnes que ja estiguen matriculats en qualsevol de les altres matèries: alfabetització, cultura general, graduat d'ESO, preparació per a accés a cicles superiors, preparació per a cicles mitjans, tots els nivells de valencià, accés a la universitat per a majors de 25 anys, castellà per a immigrants i valencià per a immigrants.

Però potser la novetat més important és que La Barraca compta este curs amb una xarxa wifi per als professors i alumnes del centre. 

L'Ajuntament de Puçol dota de connexió wifi a l'Espai Social La Barraca i d'equipament informàtic (portàtil i projector) per al professorat amb la intenció de millorar l'accés dels alumnes a la informació, així com dotar al professorat de ferramentes que milloraran els mètodes d'ensenyança, podent accedir a tots els recursos formatius que es poden trobar en la xarxa”, explica Diego Bahílo, tècnic municipal d'informàtica i responsable de la instal·lació.Esta connexió wifi serà utilitzada tant pels professors, per a impartir les seues classes, com per a l'accés dels alumnes a tot tipus d'informació que hi ha en la xarxa, millorant la qualitat de l'ensenyança i l'aprenentatge dels alumnes”.

Este nou equipament, junt amb l'aula ja existent d'ordinadors, permet a l'ajuntament oferir una Escola Permanent d'Adults dotada de tots els mitjans tecnològics necessaris per a la millor formació possible als veïns de Puçol…

Per a matricular-se en qualsevol dels cursos només cal ser major de 18 anys i acudir a l'Espai Social La Barraca, fins al 19 de setembre, de 18 a 20 hores, proveïts d'una fotocòpia del DNI i una fotografia recent.

Si creus que pots millorar el teu futur amb una bona preparació, recorda: fins al 19 de setembre tens oberta la matrícula de l'Escola Permanent d'Adults. 

Informa: Sabín | Fotos: Agustín Baena

fotos face

16 Setembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres