L'Espai Jove arreplegarà dos cursos d'educador a l'octubre i novembre

L'Ajuntament de Puçol durà a terme dos cursos d'estiu i tardor per al 2014. Els cursos seran d'educador mediambiental i educador de col·lectius amb necessitats especials. La Regidoria de Joventut busca d'esta manera oferir als jóvens una formació per a millorar les seues aptituds i recolzar les persones que volen dedicar-se a treballar en temes socials.

Els dos cursos es realitzaran en l'Espai Jove i el termini d'inscripció varia segons la realització d'estos. El curs d'educador mediambiental es realitzarà del 14 d'octubre al 13 de novembre i les inscripcions començaran el 15 de setembre i finalitzaran el 8 d'octubre. D'altra banda, trobem el curs d'educador de col·lectius amb necessitats especials que es realitzarà del 18 de novembre al 18 de desembre i les inscripcions seran del 15 d'octubre al 10 de novembre.

Les inscripcions d'ambdós tallers es faran a través de la pàgina web www.puçol.es http://sede.puçol.es  Els dos cursos duren el mateix temps, 30 hores repartides en 10 dies i el preu d'inscripció és de 30 euros.

La Regidoria de Joventut porta diversos anys realitzant este tipus d'iniciatives. L'any passat van realitzar un curs de monitor esportiu i un altre de monitor de menjador. Este tipus de tallers és una bona forma d'especialitzar als més jóvens en temes concrets i al mateix temps augmentar el currículum.

Informa: Sara Moreno | Fotos: Sabín

768-dos-talleres-otoño3

20 Agost 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres