El Club d'Atletisme posa en marxa l'escola de triatló

El Club d'Atletisme posa en marxa l'escola de triatló

El Club d'Atletisme posa en marxa l'escola de triatló

Escola de triatló.

Els jóvens de Puçol ja poden iniciar-se en el triatló, esport divertit i molt complet en el qual es combinen natació, bicicleta i carrera a peu. L'Escola de Triatló organitzada pel Club d'Atletisme de Puçol arranca el seu camí amb 11 xics i xiques de totes les categories de menors que dos dies a la setmana, de 6 a 7 de la vesprada, disfruten amb les activitats de l'escola. Els dimecres fan una hora de carrera-natació i els divendres dediquen tota l'hora a la piscina. Per a anar millorant el domini de la bicicleta, els triatletes ixen un dissabte al mes d'excursió.

A més d'assistir a l'escola, els xics i xiques estan començant d'una forma tranquil·la i divertida la competició. La seua primera participació va ser en el II Duatló de Muntanya ''Un riu de duatletes'' de València que es va celebrar el passat novembre. Va comptar amb Fran Calvo (4 aleví masculí), Alex Rodríguez de Dios (5 aleví masculí) i Iris Rodríguez de Dios (finalista benjamí femenina). Els prebenjamins Jaime Brizuela, María Calvo (4a femenina), Pablo Jiménez, Jorge Lagoa (3 masculí) i Eric Soriano (5 masculí) van disfrutar d'allò més en la seua primera prova.

La escola en el duatló de València.

El diumenge 12 de febrer ha sigut la seua segona experiència de la temporada amb la participació en el VIII Duatló de Manises. Esta prova ha comptat amb la incorporació de Jordi Llanes a l'equip. Els representants puçolencs Fran Calvo (infantil masculí), Jorge Lagoa (5 benjamí masculí), María Calvo (benjamí femenina) i els prebenjamins Jaime Brizuela (4 masculí), Pablo Jiménez (6 masculí), Jordi Llanes i Eric Soriano (2 masculí) no sols van obtindre un excel·lent resultat, sinó que a més van passar una magnífica jornada.

El calendari de competicions previst inclourà un duatló addicional així com un aquatló. La temporada es clausurarà amb la participació en un triatló i, com no podia ser d'una altra manera, amb una gran festa final de curs per a celebrar este primer any de l'Escola de Triatló de Puçol.

27 Febrer 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres