Article d'UPyD del mes de juny: “Enhorabones”

Este és el text d'Unió Progrés i Democràcia del mes de juny, titulat Enhorabones. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

Allò habitual en opcions d'oposició política és que tendixen quasi sempre cap a la crítica negativa i de negació cap a l'equip o partit de govern. Des d'UPyD sempre hem tractat de fer una crítica ponderada, sabedors que sempre és molt més fàcil criticar el que altres fan, que prendre decisions i assumir la responsabilitat que comporten eixes decisions (que possiblement mai satisfaran a tots).

Per tot això, este article ho dedicarem a donar enhorabones a tota la corporació municipal: als que governeu i als d'oposició: concretament, a tots els que es van manifestar a favor de les obres de millora del “Camí la mar”, als que van iniciar la tramitació i el projecte i als que ho han conclòs.

Esta obra era una necessitat de la població postergada massa temps. La passarel·la peatonal sobre l'autopista mereix un altre enhorabona que agraïm tots els vianants i esportistes: sense ella el projecte de millora haguera quedat incomplet.

Un altre enhorabona que volem donar a l'equip de govern és per la seua iniciativa de penjar en la web municipal els plens que celebra la corporació, si bé ací obrim un parèntesi en els enhorabones, perquè podrien obviar-se els rifirrafes personals entre la Sra. Carceller i la Sra. Sanchez que a ningú interessen i que no fan més que prolongar inútilment i tornar tediosos els plens, i als que la Sra. Alcaldessa es veu incapaç de posar límits.

Esperem i desitgem que esta iniciativa que aplaudim es veja completada amb la proposta que UPyD va formalitzar a través de registre d'entrada perquè les actes dels plens figuren també en temps i forma en la web de l'ajuntament i no amb un any de retard, com actualment es donen.

Enhorabones també per la consecució, un any més, de la bandera blava per a la nostra platja. Per les activitats de cine, gimnàstica i la resta d'actes que es realitzen amb motiu de l'estiu. Per la ludoteca per als més xicotets. Pel menjador d'estiu en el poliesportiu. En fi, enhorabones per a la corporació municipal per tot allò que fa bé i que ha de fer, perquè per a això estan. Del que no fan i haurien de fer ja parlarem en una altra ocasió.

Feliç estiu i bones vacacions, per a qui les tinga.

Un article d'UPyD a Puçol.

www.facebook upyd puçol

13 Agost 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres