Article d'Esquerra Unida del mes de juliol: "La nostra assemblea ordinària de juliol va decidir primàries"

Este és el text d'Esquerra Unida del mes de juliol, titulat La nostra assemblea ordinària de juliol va decidir primàries. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

Reunits, Roberto, Santiago, Joaquín, José Vicente, Jose Ramón, Juanjo i Cecilia, acordem per unanimitat una convocatòria de primàries, que siga llista tancada triada pels militants i oberta a la votació de simpatitzants a fi de determinar l'orde dels membres de dita llesta, dins d'una circumscripció provincial, s'acorda elaborar diverses llistes on siguen militants i simpatitzants els que voten, falta concretar i determinar la forma i mode de fer-ho.

S'està valorant la possible col·locació d'urnes en diferents llocs públics, perquè siguen els ciutadans els que vagen a votar.

El principal per al partit és l'efectivitat i qualitat del programa electoral no la persona que ho represente.

Decidim, que per a la següent reunió, que serà el 26/07/2014, s'iniciarà el repartiment per àrees de treball, per a l'elaboració del programa electoral 2015, la forma i del qual contingut l'inspiraran els nostres propis principis basats en una ideologia d'esquerres i no en el que facen altres partits polítics, encara que açò no significa que no puga haver-hi arguments semblants o coincidents amb els altres partits de l'esquerra. Ja amb les àrees de treball repartides, començàrem a treballar en l'elaboració d'un programa electoral, el més clar possible i sense promeses irrealitzables, està clar que amb la nova reforma de la llei municipal, se'ns tanquen moltes portes, però ja estem treballant per a obrir-les, “feta la llei feta la trampa”, amb ganes i enginy eixirem avant encara que siga traspassant els límits legals, si no hi ha més remei.

Per tot això citem a la ciutadania que estiga interessada a participar de les nostres llistes i inclús en el nostre programa electoral, preste atenció als pròxims mesos perquè seran crucials en l'elaboració del programa i les llistes, continuarem informant, gràcies per la vostra atenció, passeu un bon estiu dins de les possibilitats de cada un, amb imaginació tot se supera.

Una opinió d'Esquerra Unida

06 Agost 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres