El campus de triatlón arriba al seu fi després de quatre setmanes de diversió

El campus de Triatlón d'estiu va començar el 31 de juny i acaba el 25 de juliol. Aquest campus, com la resta, es realitza en el poliesportiu de Puçol i compta amb 20 participants i tres monitors que es relleven entre els diferents dies de la setmana.

 Les activitats que realitzen en el curset de triatlón son eixides amb bicicleta, transició, atletisme o natació. El Divendres, com últim dia de la setmana i per a canviar la monotonia van a la platja a nadar i a realitzar jocs. Els monitors intenten combinar les activitats relacionades amb el triatlón amb jocs de taula perquè es faça més amé i al mateix temps, un remei divertit per a les llargues hores de calor.

“La primera setmana del curset teníem 20 participants però al llarg del mes el número ha baixat perquè s'n'han anat de campament” comenta Vicente Pamblanco, monitor del curset.

El campus de triatlón té el mateix horari que la majoria de campus. Les jornades comencen molt prompte per a aprofitar les poques hores que hi ha abans que la calor siga insuportable. A mitat matí fan un descans per a esmorzar  i per a finalitzar el dia realitzen jocs o es refresquen en la piscina.

Informa: Sara Moreno| Fotos:Diana Verdejo

fotos face 

706-triatlón-campus

 

 

 

 

29 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres