Opinió del PSOE del ple del 30 de juny: “Formació i ocupació per als nostres veïns: el Partit Popular diu no!!!”

Esta és l'opinió del PSOE del mes de juny, titulada Formació i ocupació per als nostres veïns: El Partit Popular diu no!!!.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 La prolongada situació de crisi econòmica i social que travessa la ciutadania espanyola  amb quasi sis milions de desocupats, amb dos milions de famílies que no perceben cap tipus d'ajudes, amb un terç de la població infantil en risc de pobresa extrema, amb més d'un cinquanta per cent de la població juvenil sense treball, amb una reforma laboral que no ha aconseguit crear ocupació estable sinó més prompte precari i mal pagat, no hauria de deixar impassible als ajuntaments.

La població de Puçol no és aliena a l'actual situació i amb al voltant de 1700 persones en desocupació, amb famílies senceres amb greus problemes econòmics a què  no poden fer front, amb xiquets que a penes es mantenen amb una menjada diària…, patix i patix les conseqüències d'una crisi econòmica que, desgraciadament patixen aquells que no l'han provocat, els més dèbils.

Davant d'estes circumstàncies el Partit Popular de Puçol es queda impassible, sense fer res, justificant-se per a això amb normatives de rang superior que impedixen la creació o contractació temporal de persones en situació de desocupació més o menys prolongat.

Els socialistes presentem una Proposta de Resolució, en el ple del passat 30 de juny per a la seua aprovació, consistent a elaborar un Pla de Formació i Ocupació, amb una dotació mínima de 100.000 € per a veïns parats en la nostra localitat i que no perceben cap tipus d'ajuda ni subsidi econòmic, a fi de pal·liar en la mesura que siga possible, la situació de desemparament en què puguen trobar-se algunes famílies del nostre entorn.Així mateix, es proposava la seua posada en marxa per al mes de setembre d'este mateix any, amb una durabilitat mínima de tres mesos i que poguera donar cobertura per mitjà de les corresponents bases d'execució a un nombre quant major possible de persones amb greus  dificultats d'inserció laboral.

I una vegada més el Partit Popular per boca de la regidor de personal i ocupació, i portaveu del seu Grup, va dir NO!!! , acusant-nos de fer demagògia, anant-se pels turons d'Úbeda en la defensa del NO, però que, no obstant, havien enviat un estudi respecte d'això a la Delegació de Govern per a veure la seua viabilitat i possible posada en funcionament. Quina casualitat! A bones hores mànegues verdes!

No són vostés, senyors del PP, els que diuen defendre i enarborar la bandera de la creació d'ocupació? No és per a vostés la prioritat més absoluta? Per què un  NO rotund a la nostra proposta, si com diuen tenen en projecte  portar-la a cap en quant ho autoritze la Delegació de Govern?

El Partit Popular, en el seu afany d'ocultar la seua ineficàcia, la seua paràlisi, la seua nul·la aportació com a govern municipal, és capaç de mentir i de projectar cap als altres les seues pròpies culpes, la seua falta d'iniciativa i la seua pròpia  irresponsabilitat, sense cap tipus de rubor i amb el més absolut i descarat desvergonyiment.

 Una opinió del Grup Municipal Socialista

21 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres