Article d'Esquerra Unida del mes de juny: “Puçol, directes als núvols”

Este és el text d'Esquerra Unida del mes de juny, titulat Puçol, directes als núvols. El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

No cap cap dubte: Puçol està pels núvols.

El conservadorisme amb què s'estan duent a terme els últims projectes i “actuacions”, en unes circumstàncies difícils per a tots i amb l'ajuda inestimable de la diputació que quan tot anava ben no soltava la tela i ara en estos moments que tot va com el cul té el portamonedes obert, segurament per que coincidixen els colors de la Dipu i el partit que mana a Puçol, ens fa unir esforços en què la gent veja el que pot arribar a aconseguir-se si tens amics influents en la diputació.

Açò ens fa presagiar, que ens queda un any d'amiguets, després esperem que també coincidisquen els colors d'estos dos estaments, però que siga un color roig fort o lila, amb un futur esperançador per a la resta de la població, que faça que el partit popular isca del seu mandat com més prompte millor.

Si han sigut capaços de retallar el pressupost de l'economia local fins a haver aconseguit un equilibri total en els comptes (l'equilibri està renyit amb la inversió) i gràcies als diners generosament cedit per l'excel·lentíssim senyor Alfonso Rus, han aconseguit fer realitat els somnis de milers de ciutadans posats en peu al pas de la comitiva, que estaven demandant amb les seues justes reivindicacions (arreglar el Caminàs, l'avinguda, pintar els transformadors de la llum, etc.) és evident que les manifestacions en este sentit han col·lapsat la nostra població des de fa 3 anys.

I per això, els populars diuen que Puçol avança amb pas ferm, que treballen amb “diligència” i serietat per a aconseguir ser un referent en la nostra comarca (deixen la comarca centren-se en el poble) i patró per als municipis limítrofs (ací s'han donat un bany d'ego).

La consecució definitiva (gràcies amics) del retardat projecte del Camí la Mar, amb la seua innovadora passarel·la de vianants, la passarel·la flotant l'anomenen, per que quan camines pareix com si surares, integrada en l'entorn natural de la nostra horta (anem que si no mires bé et els entrebancs) fa d'esta “actuació” un exemple de saber fer les coses amb Pavasal (s'han assabentat que tenim el portamonedes obert) i com estem de guapos en les fotos, sempre en el nostre entorn natural.

Perdoneu un moment que si no m'eixugue les llàgrimes no puc seguir, quasi 3 Km., no puc, ja fa temps que açò va haver d'estar acabat, anys.

Les esperades i tan necessàries obres de l'avinguda també pagades per Rus i com a coronament del pastel (m'he quedat mort) la rehabilitació de la plaça de l'ajuntament i el seu entorn (160.000 €) baixa manolo i porta'm prompte.

El Partit Popular aposta per anar directes al futur, té pinta que se l'apeguen i nosaltres vos desitgem un feliç estiu en companyia de les obres del futur.

Una opinió d'Esquerra Unida

20 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres